Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool FWF 71483 W – masina spalat rufe automata in clasa A+++

Whirlpool FWF 71483 W e un model recomandat celor ce doresc multiple posibilitati de spalare in functie de tipul de tesatura. E esential sa alegem un program in functie de natura rufelor pentru a le oferi conditiile optime si a pastra culorile in timp. Masina de spalat rufe Whirlpool adapteaza in functie de program temperatura apei, miscarile tamburului, viteza de centrifugare si durata ciclului de spalare.

Review si specificatii tehnice

Pe partea specificatiilor tehnice gasim capacitatea de incarcare de 7 kg, 1400 rpm viteza maxima de stoarcere a rufelor si o clasa de consum destul de economica: A+++. Aceasta estimeaza un consum anual de circa 174 kW/h, iar in ceea ce priveste consumul de apa aceasta atinge valoarea de 10.400 litri in conditii normale de utilizare.

Whirlpool FWF 71483 W dispune de dimensiuni normale si e bine sa masurati spatiul disponibil inainte de a cumpara un produs. E esential sa ramana si un spatiu de rezerva de 10 cm in spate si laterale pentru o manevrare usoara a aparatului si o functionare corespunzatoare. Modelul de fata este caracterizat de urmatoarele date: inaltime 84.5 cm, latime 59.5 cm, adancime 57.5 cm. O puteti instala in baie sau chiar sub blatul de bucatarie daca situatia o impune.

Deschiderea hubloului in cadrul modelului Whirlpool FWF 71483 W se realizeaza pe partea stanga, iar in ceea ce priveste nivelul de zgomot la spalare acesta are valoarea de 51 db. La centrifugare poate atinge si 83 db, dar depinde in mare masura si de treapta folosita in cadrul acestei functii.  In ziua de azi motoarele sunt silentioase, consuma putina energie electrica si ofera o functionare fara vibratii sau zgomot mare. Un cuvant de spus aici il are si constructia specifica a peretilor laterali ce elimina vibratiile din timpul functionarii.

La exterior gasim un aparat complet alb cu un hublou generos pentru a permite incarcarea si descarcarea rapida a articolelor voluminoase. Panoul de control e unul cunoscut si intalnit la majoritatea modelelor de la acest brand: consola rotunda in centru si display lcd + butoane suplimentare. Programele de spalare sunt 12 la numar si ofera setari personalizate pentru orice tip de tesatura: bumbac, lana, spalare manuala, program rapid, haine sintetice, mixte, delicate, sport. Whirlpool FWF 71483 W e o masina de spalat automata care merita putina atentie pentru ca dispune de specificatii ce ofera rezultate bune la spalare si un bun raport dintre acestea si pretul de vanzare.

Leave a Reply