Whirlpool FWSD71283WS e un model cu incarcare verticala ce poate spala pana la 7 kg rufe uscate intr-un singur ciclul. Aceste modele sunt potrivite pentru situatiile cand spatiul din baie nu este asa redus, in caz contrar va puteti indrepta catre modelele cu incarcare verticala sau cele ce au adancimea mai redusa. E important sa aveti in vedere dimensiunile de amplasare inainte de a cumpara. Viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm asigura o buna stoarcere a rufelor, iar clasa energetica este A+++.

Pret si review Whirlpool FWSD71283WS

E disponibila la un pret bun,iar in acest buget primim un aparat modern, provenit de la un brand cu experienta in domeniu. Capacitatea de incarcare permite spalarea articolelor voluminoase, iar clasa energerica e una economica. Cam asta e important in ziua de azi si anume nivelul redus de consum energetic pentru ca optiunile de spalare sunt asemanatoare la toate modelele. Oferte pentru acest aparat apar si in aceasta pagina.

Panoul de control e unul simplu si are in centru consola rotunda pentru selectia programelor cu instructiuni de genul pictogramelor. Displayul lcd ofera informatii despre timpul ramas de spalare, temperatura de lucru si setarile suplimentare ce se pot aplica ciclului de spalare curent. Whirlpool FWSD71283WS pune la dispozitie 14 programe de spalare, adica setari stabilite pentru orice tip de tesatura: lana, bumbac, haine colorate, sintetice, delicate, mix. Programul rapid dureaza 30 minute si e indicat pentru situatiile in care e nevoie urgent de o cantitate redusa de haine. Reglarea automata a consumului asigura o spalare optimizand consumul de apa si energie electrica in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.

Nivelul de zgomot la spalare este de circa 56 db, valoare sustinuta cu succes de motorul cu inverter. Izolarea fonica si designul specific al peretilor laterali sunt factori care contribuie si ei la incadrarea acestui aparat in clasa celor silentioase. Pentru amplasare e nevoie de un spatiu de minim 83.7 x 59.5 x 43.5 cm  (I x L x A) cm. Trebuie sa aveti prin zona si o priza electrica precum si o scurgere pentru a permite eliminarea apei folosite.

Whirlpool FWSD71283WS e un model potrivit pentru cei ce doresc o masina de spalat rufe economica, silentioasa si cu capacitate mare de incarcare. Se utilizeaza usor datorita panoului de control intuitiv. Pe partea de tehnologii gasim incorporate urmatoarele: Soft Move, FreshCare+, Clean+, Al 6lea Simt. Multe dintre aceasta asigura miscari speciale ale tamburului pentru tesaturi delicate, tratament cu abur pentru eliminarea mirosurilor neplacute si ajustarea consumului de resurse in functie de greutatea introdusa in cuva. Programarea intarziata e o optiune buna pentru cei ce doresc terminarea programului de spalare la o anumita ora. Selectati valoarea dorita (pana la 24 ore), iar la expirarea acestui termen masina de spalat va porni in mod automat.