Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool SPIW 412L Inverter – ac cu Filtru HD + Carbon

Whirlpool SPIW 412L Inverter e un aparat de aer conditionat potrivit pentru a raci o suprafata de circa 30 mp, asa ca va puteti rezuma la 1-2 camere. Este cunoscut faptul ca poate asigura racirea chiar si pentru intreaga locuinta, dar asta implica un consum mai ridicat. Este incadrat in clasa A+ de eficienta energetica si are o capacitate de racire de 12.000 btu. La capitolul filtrare se lauda cu un filtru avansat hd+ care retine pana la 99 % din particulele de praf si unul aditional din carbon potrivit pentru mentinerea mirosurilor neplacute.

E disponibil la un pret bun alaturi de transport gratuit si  perioada de garantie. In acest buget primim un aparat potrivit pentru aceste zile calduroase, dar cu destule functii pentru a asigura un grad de confort ridicat…

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat se prezinta bine din punct de vedere estetic si asigura un debit de 569 mc/ora. Nivelul de zgomot la functionare este unul redus (40db), iar rezultate bune pe acest plan se pot obtine si la activarea functiei Sleep. Culoarea de finisaj e una placuta, iar instalarea se face in mod clasic pe perete. Displayul lcd este incorporat in carcasa si ofera informatii despre temperatura aleasa, dar si despre regimul in care functioneaza aparatul de racire.Functiile de climatizare sunt unele intalnite la majoritatea aparatelor din aceasta clasa: racire, incalzire, dezumidificare, ventilatie.

Functiile speciale difera in functie de brand, iar privind caracteristicile aparatului se poate afirma ca are destul de multe: Al 6-lea simt, autocuratare, timer, sleep, salvare energie, autorestart, jet.

Whirlpool SPIW 412L e potrivit pentru cei ce doresc un aparat bun, cu multe functii si cu o capacitate de racire buna. Are un filtru modern, consum energetic scazut si un design modern.

Leave a Reply