Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Whirlpool TDLR 60210 – mașină cu incărcare verticală la reducere

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt recomandate pentru spatii inguste si acolo unde incarcarea frontala incomodeaza accesul sau se face destul de greu. Whirlpool TDLR 60210 se incadreaza in aceste tipare si ofera o capacitate de incarcare de 6 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare si o clasa de consum economica.

Pret si specificatii Whirlpool TDLR 60210

Masina de spalat e disponibila la un pret accesibil alaturi de garantie 24 luni, transport gratuit si posibilitate de ridicare produs vechi. E optiunea pefecta pentru cei ce doresc un aparat cu incarcare frontala care sa aiba o capacitate medie de incarcare.

Tehnologia Al 6lea Simt este prezenta in cadrul acestui electrocasnic si reuseste sa ofere optimizeze consumul de apa si energie electrica in cazul in care introducem o cantitate mai mica de 6 kg in cuva de spalare. Drum Up ne asigura ca la finele ciclului de spalare usa va fi oprita in pozitia ce permite deschiderea rapida si fara sa mai fie nevoie sa rotim manual cuva. Deschiderea nu se realizeaza in mod brusc, desi nu stiu cat de utila e chestia asta.

Programele incluse in grila sunt 12 la numar si reusesc sa acopere majoritatea necesitatilor atunci cand vine vorba de tipuri de tesatura diferite.programul rapid ofera rezulate bune pentru cantitati reduse de haine si are durata de 20 minute. Alte programe disponibile: bumbac, lana, prespalare, program antibacterial, sintetice, colorate, clatire intesiva, spalare manuala.

Whirlpool TDLR 60210 dispune de un finisaj clasic pe alb si o constructie clasica daca puteti compara cu un model mai vechi. Panoul de control este amplasat la idemana si este alcatuit din consola rotunda pentru selectia programelor si displayul lcd. Aici gasim informatii importante despre ciclul de spalare cum ar fi timpul ramas, viteza de centrifugare aleasa sau temperatura setata pentru incalzirea apei. Programarea e o functie utila cand dorim startul programului de spalare la o anumita ora sau atunci cand dorim ca terminarea sa se realizeze la o ora stabilita. Blocarea accesului la taste e folositoare daca avem prin preajma copii, desi nu stiu daca ar putea ajunge in acea zona.

Masina de spalat rufe se caracterizeaza prin urmatoarele dimensiuni: inaltime 90 cm, adancime 60 cm si latime 40 cm. Zgomotul la spalare este de circa 59 db, iar la centrifugare e ceva mai ridicat dar depinde in mare masura si de treapta folosita la acesta functie. E un aparat potrivit pentru cei ce doresc o incarcare frontala alaturi de tehnologii avansate de spalare si un consum energetic redus.

Leave a Reply