Tehnologia al 6-lea Simt a fost integrata si in cadrul masinilor de spalat vase si o gasim prezenta si la modelul Whirlpool WFC 3C26. Este tehnologia potrivita pentru un astfel de electrocasnic pentru ca este greu sa gasesti programul optim in functie de gradul de murdarie al vaselor. Senzorii interni detecteaza acest parametru si adapteaza in functie de situatie consumul de apa si detergent, dar si durata ciclului de spalare.

Pret Whirlpool WFC 3C26

Aparatul dispune de un pret bun daca e sa luam in calcul capacitatea de incarcare de 14 seturi. Este incadrat intr-o clasa de eficienta economica (A++), are grila cu 8 programe de spalare si arata destul de bine la exterior. O poti gasi in aceasta perioada la un pret bun alaturi de transport gratuit, drept de retur si perioada de garantie de 24 luni.

Review Whirlpool WFC 3C26

Panoul de control nu iese prea mult in evidenta, dar ofera o programare rapida a aparatului. Display-ul de dimensiuni medii afiseaza timpul ramas de spalare, programul selectat si atentioneaza la terminarea acestuia. Cele 8 programe sunt mai mult decat necesar intr-o bucatarie: program economic – spalare la 50 grade cu 9 litri de apa, igienizare, program zilnic, intensiv – pentru articole foarte murdare, spalare la 65 grade, program de noapte – daca doresti un nivel de zgomot scazut pe timpul noptii, pahare – tratare delicata pentru articole fine, prespalare, etc.La interior lucrurile stau destul de bine in sensul ca este destul spatiu de amplasare, iar cosurile modulare FlexiSpace permit asezarea libera a articolelor ce urmeaza afi spalate. Suportul superior se poate detasa sau regla pentru a face loc articolelor ceva mai voluminoase. Modelul WFC 3C26  arata bine si din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin finisajul pe alb si butoanele bine asezate. Se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm. Consumul anual de apa este de circa 2520 litri, iar cel de energie ajunge undeva pe la 265 kWh. Este aparatul potrivit pentru cei ce doresc ceva modern, incapator si cu consum mic de energie electrica.